Thursday, October 29, 2009

Proov


Oeh. Olen aastaid arvanud, et mina blogi pidamisega küll hakkama ei saa. Pole viitsimist. Aga aeg on näidanud, et ainus koht, kus on võimalik säilitada pilte tehtust on ikkagi internetiavarus. Mitu arvutit on saba andnud, kahjuks pole saanud midagi taastada ja nii ongi internetti ülesriputatud pildid need ainsad, mis mõnest hetkest jäänud on. Niiet astusin minagi blogipidajate ridadesse.

Niisiis- olen mõned aastad pärlitega jännanud, erilist geniaalsust ma seni veel üles näidanud pole. Aga kogu aeg olen mõelnud, et tegelikult tahaks osata hõbedast ehteid teha. PÄRIS EHTEID.

Nüüdseks olengi juba paar asja valmis pusinud. Mis seal salata, jube raske on. Füüsiliselt raske. Sest metall on metall. Traadikeerutamine ja pärlid on magustoiduks. Olgem ausad- need asjad saavad kergem vaevaga valmis. Ja lihvimist on palju vähem. Katsun siia edaspidi panna vaatamiseks mõned varemvalminud tööd ja edaspidistest kah. Paraku on paljud asjad niimoodi uute omanikeni jõudnud, et mul endal neist klõpsu polegi....

Niiet- teretulemast, Tsirkusemoor, jätkugu sul ikka jõudu ja tahtmist seda kõike siin igikestva järjekindlusega teha!


Well, I have allways thaught that blogging isn`t for me. Because I am too lazy. But I have to. There are some computers died in my arms with all the pictures inside and the only place to keep them is internet. So, here I am.
I have playing with beads some years. But I have allways wanted to make real jewelery. From silver. I have tryed to made some. It`s hard. Fysically. Cause metal is metal. Wire and beads are for dessert. Lets be honest- it`s easy to handle them. And there are less polishing. So I try to put here some pictures from things I have done and from things I will do.
So, welcome Tsirkusemoor, hopefully You have enough perseverance to keep blogging. :-)