Sunday, December 27, 2009

Jõulud on läbi!!!










Selleks korraks. Eile autos koju sõites mõtlesin, et kuidagi tühi tunne on. Et polegi enam midagi teha. Kõik sai valmis. Viimasel hetkel ja natuke enne seda.




Onutütadrele valmis 3 paari vilditud kindaid. Valged, sinised ja oranzid.







Ämmale sai kootud õlarätt.


Terve posu sai tehtud jõulumummusid kuuskede otsa.
Ja mis kõige tähtsam- jõuluvana tõi mulle uue põleti, palju võimsama, kui mul seni oli. Tegin sellega juba eile esimesed katsetused....võimas....näpud juba sügelevad, sõrmus on pooleli. Lähen tegutsema!

Wednesday, December 16, 2009

Jõulutoimetused...




...on võtnud kogu minu aja.



Nädalavahetusel oli jõululaat. Käisin. Kilakola müütamas ja töötuba tegemas. Jõuluhõnguline ettevõtmine oli...



Ja enne seda võttis kogu mu vaba aja üks õlarätt, mille ma jõuluks valmis pidin saama.



2 paari kindaid on ka valmis. 3.valmib veel sel nädalal,kohe, kui mu tatitõbi natukenegi taandub.


Pildilt saab neist natuke aimu.



Eile tegin paari kõrvarõngaid. Endale vist :P Ja teist paari alustasin täna, aga kahjuks ei saa lõpetada. Üks kivi, mille Marianilt sain, on nii peene auguga, et pean selle kas ära vahetama v teised kivid panema.


Tegelen sellega homme.


Seniks head jõuluootust!

Monday, December 7, 2009

Avele...Austraaliasse



Ma olen kogu elu unistanud sellest, et ühel päeval, kui mul siinsest külmast ja lopast kõrini saab, võtan oma 7 asja ja kolin Austraaliasse. Paraku on asjalood sedasi, et ülehomme lendab sinna Ave. Pooleks, võibolla terveks aastaks. Ma olen kadedusest roheline.


Aga see selleks. Ma võin ju sinna veel jõuda. Millalgi. Kui külmast ja lopast kõrini saab. Aga kuidas ma saan edaspidi ilma Aveta??? Tema on see, kes on alati olemas, tuleb mu uusi jubinaid vaatama. Tema käest saab süümekaid tundmata hommikul kell 7 kohvi peale suhkrut laenata. Või minna jalutama.


Ja nüüd ei ole äkki enam tema pikki ja lühikesi nädalaid tööl, pole hommikusi kohvitamisi. Ta on olemas, aga kuskil kaugel. Meilboksis või msnis. Ja see pole see.
Ma tegin talle lahkumiskingiks kõrvarõngad. Väga avelikud. Südamekujulised ja nunnud, swarovskitega. Kui kivid oleks roosad olnud, oleks olnud kümnesse.
Loodan, et talle meeldisid.
Toredat reisi, Ave, ootan Sind tagasi!!!

Wednesday, December 2, 2009

Veel filigraaniharjutusi



Täna tuleb lühike ja kiire postitus. Muud polegi öelda, kui et harjutamine teeb meistrimaks :D Meister ma pole, kaugel sellest, aga juba tulevad asjad paremini välja ja nii tihti ei sula mõni oluline detail plönniks. Minu viga on, et ma ei viitsi mingit korralikku kavandit teha. Hakkan tegema, mõte on peas....ja siis teengi. Seepärast on raske 2 ühtoodi asja saada. Aga harjutamine pidi meistriks tegema :D

Kõrvarõngad siis. 2 kohta jäid tegelikult kehvasti, joodis paistab kuidagi liiga välja. Aga nad on peaaegu ühtemoodi!!!!!

No ja et lõpuks oleks võimalik mingitki pilti saada sellest, kui suured need vidinad on, siis veel üks pilt kõrvarõngastest minu peos.

Tegin pesale kah asja ümber, aga mu mummuhullus ajas seekord asja keeruliseks. Nimelt tuleb kivi istutada pessa kõige viimasena. Aga siis on ju neid servasid nii raske kinni suruda. Seda enam, et nagunii on see raske, sest kastikut on kordi ja kordi lõõmutatud. Nüüd siis panin veel mummud kah, liiga kõrgele.....vaatan, kas homme saan servad kinni suruda korralikult v pean mummud ära võtma.
Head ööd!

Tuesday, December 1, 2009

Ei jäta jonni



Nii jah! Muudkui harjutan. Filigraani. Aga seeˇsulab aina ja aina mu käes plönniks. Tegelikult tulid eile ühed isegi välja. No ei ole veel tõepoolest ideaalsed- kvaliteet annab ikka soovida. Aga mitte ükski detail ei sulanud ära!!!!! Tegelikult tegin eile ühele swarovskile kastiku. Kivi istub ilusasti sisse ja puha, aga ta ootab millekski saamist. Ma tahaks temast kaelaehte teha, sest kivi ise on nii suursugune ja särav, aga pole veel nii käpp filigraani asjus.... Ta ootab oma aega.


Täna võtsin kohe hommikul juba suuremad kõrvarõngad käsile. Valmis ei jõudnud. Ehk homme...


Ja kotivõistlus http://www.blogger.com/%22Raamist%20väljas%22 on välja kuulutanud uue teema.... Mul mõte juba jookseb ja idee on peaaegu valmis, vähemalt materjali tean juba kindlalt....aga tehnika ja meetodid vajavad veel väheke mõte-olemis-aega.