Monday, January 11, 2010

Ongi uus!















Aeg läks kiirelt. Mõnus oli perega kodus olla ja teha mitte midagi. Käia sugulaste juures ja teha asju, milleks tavaliselt aega pole. Kaua magada.





Mõned asjad on mul juba ammu valmis, aga pole lihtsalt olnud aega ja viitsimist neid üles võtta.





Ntks see sõrmus. On olnud sellises staadiumis juba tükimat aega, aga ma ei saa kivi sisse panna, sest pole rahul lihvimistulemusega. Mul on vaja midagi vingemat,millega lihvida. Mu asjad ei jää üldse nii särama nagu peaks... Seepärast polegi kivi sisse veel pannud.




Vaskse kmplekti tegin ka. Taolise neljakandiliste kividega komplektile on juba leitud uus omanik, mulle endale meeldib selline tehnika, seepärast ka talle õde :) Kaelakee kinnijootmisega nägin vaeva. Siinkohal meenub muidugi, et oleks vaja ikka vase joodist. Mitte hõbeda oma.




Kõrvarõngad....swarovskitega. Noh....saab paremini :)



Ja täna proovisin ma siis lõpuks edukalt istutada kivi niimoodi. Vajab veel lihvimist ja poleerimist, aga kivi jäi kindlalt kinni. Nüüd saab ka sellist viisi kasutada!


6 comments:

  1. Nii lahedad asjad. see sõrmus on mul täiesti lemmik. ehk ongi hea et ei läigi.

    ReplyDelete
  2. Ei, ei, see ei lägi nii nagu peab mitte läikima :D VägA segane sai...

    ReplyDelete
  3. Huhu...kõrvarõngad on minu omaaad :P Väga ilus...a noh, mis seal imestada, Sa tood alati hunniku ilusaid asju kaasa kui tuled, ei tea, kas selleks, et me silmad peast vahiks :D

    ReplyDelete
  4. Need kõrvakad ju pole sinu omad :D Sinu omad on ühed teised, millest mul piltigi pole... Niiet kõrvarõngad on täiesti vabad!

    ReplyDelete
  5. Uhke! Eriti meeldib ikka see sõrmus, see on kohe selline täitsa omamoodi kaunitar!

    ReplyDelete
  6. nonii. mai tea, mis mu arvutil on, aga ma ei näe vist kõiki pilte. see sõrmus... kas see kõige esimene pilt, kus ilus asi hõbedast roosidega ääristet, on sõrmus...
    luik
    pane palun pilt mulle meilile

    ReplyDelete