Saturday, November 27, 2010

Jõulettevalmistused...

...on täies hoos. Sest et üsna pea avastab märkimisväärne hulk tuttavaid, et jõulukinke on vaja. See on muidugi väga tore. Tegelikult ka.
Aga iga kord tundub mulle, et mul on vähe asju :P
Alustasin seekord siis üsna vara pihta. Et oleks valikut ja puha.
Sel aastal on moes suured ehted.
Tegin kaelakeesid- keti otsa pärlitest punutud suured ja sädelevad ripatsid. Neid saab tellida pea igas värvitoonis, praegu on valmis kolm- punane, must ja valge.





Ma ei tea, miks blogger oma valiku piltide järjekorrast tegi. Aga siin siis ühed vildipallid kuldse keti otsas, tikkisin kuldse niidiga peale ka.
Vasksed kassid ja sädelevad swarovskiliblikad.

Olge lahked, siin on mõningane valik asju jõuluvana kingikotti. Anna teada, kui miskit soovi ja võimalikult kiiresti, eks. Siis ei lähe liigseks rabelemiseks ja paanikaks, kas pakk ikka õigeks ajaks kohale jõuab.
Ilusat peagialgavat advendiaega!

6 comments:

  1. Hei,
    nädalavahetusel on Anija mõisas jõululaat. Korraldajad otsivad sinna ka kedagi ehteid näitama-müüma. Oleksid huvitet? Lisainfo saamiseks helista Kaisale 56985559

    ReplyDelete
  2. Armsad omanäolised asjakesed!

    ReplyDelete
  3. Aitäh, Jana :)
    Tundsin üle hulga aja suurt mõnu lihtsalt pärlitest nikerdada....sest ei mingit lihvimist :)
    Nii mõnus oli :)

    ReplyDelete
  4. Oskad sa öelda, kas vask on samuti materjal mis kõrvades mädanema ei lähe, arvestades, et kanda võin ainult hõbedat v kulda?

    ReplyDelete
  5. See on küsimus, millele ma vastata ei saa. Mõnedel inimestel on kõige muu vastu allergia, mõnedel ainult nikli vastu.
    Pead proovima.
    Samas- tean üht, kes rääkis mulle nipist, mida tema kasutab- et kuna ka tal on kõige muu (va hõbe ja kuld) vastu allergia, aga ise edev kui harakas, siis ta lihtsalt pintseldab kõrvarõngahaagid v -konksud tavalise küünelakiga üle. Pidavat aitama. Aga seda protseduuri tuleb korrata mõne aja möödudes.
    Mul endal sellist probleemi pole, niiet ma ei oska midagi kindlat öelda. See on asi, mis tuleb lihtsalt järgi proovida.

    ReplyDelete
  6. Kas need kassidega kõrvarõngad ja suurtest pärlitest kee on veel saadaval? Kas maksavad hingehinda või natuke vähem? :)

    ReplyDelete