Thursday, April 29, 2010

Külluslikud...

..said tänased asjad. Mulle väga meeldivad pärlisegud minuhelmes.ee-st. Mõnusad, odavad- 100 gr ainult 33 eeku. Ja isegi kvaliteedi üle ma ei nuriseks. Võrrelge ntks Helmehaldjaga....phhh...Aga kõigest kordamööda. Luksus ja külluslikkus on ka esimeses pildis- 2 pead on ikka 2 pead :)



Vasksed. Palju pärleid, palju mummukesi, avastasin nimelt, et mulle meeldib vaskseid mummudega ehtenõelu teha :)
Saadaval.



Ja hõbedast. Kuukuvi ja mageveepärlitega ning swarovskite ning mageveepärlitega.
Saadaval samuti.

Wednesday, April 28, 2010

2 sõrmust....

...said vahepeal valmis. Õigemini see sinise (jälle tundmatu kiviga) valmis täna. Roheline (vist krüsopaasiga) eile. JA paar eelnevat päeva läks mahv vaskse komplekti peale.
Sinise sõrmusega olen täiesti rahul. Kõik on korrektne- lihv, läige. Kõik.
Rohelise kallal võib norida. Pesa servad on ebaühtlased. Muidu ok.
Mõlema suurus on 17.
Ja mõlemad on saadaval.


Vaskse komplektiga on keerulisemad lood. Muidu on vask mõnus materjal- pehme. Aga konkreetne plekk, millest ma hakkasin pesi tegema, oli jube paks, seepärast lihvisin tükk aega ja arvasin, et on juba piisavalt õhuke, aga polnud mitte. Kivid on paigas, ei loksu, aga saaks paremini :)



Nupuga vasksed ehtenõelad tegin ka muide ise :)
Uute juttudeni!

Friday, April 23, 2010

Veel sõrmuseid.

Ehk siis 2.
Üks tundmatu kiviga....kes teab???? Pisem ja tagasihoidlikum, igapäevane. Nr 17.
Teine ahhaadiga, veidi suurem ja ka nr 17.
Teile, palun.

Wednesday, April 21, 2010

Kevad on käes!


Vähemalt aiatöödega on algust tehtud. Mitu päeva järjest on saanud maja juures toimetada. Sirelivõsa välja juurida. Ja herneid külida. Tsutike lillepeenraidki teha, riisumisest rääkimata.
Ainuke kurb kogu kevade juures on, et aega ehteid teha enam pole. Või on, aga palju vähem.
Täna majja ei läinudki, sest Katsiga oli ortopeedi juures vaja käia. Ja tagasijõudes oli kell juba pool 2, polnud enam lusti. Niisiis sain südamerahuga teha 2 sõrmust. Mõlemad swarovskiga. Suur ja väike.
Väike on tahtlikult selline natuke konarliku mummuga, liiga lihvitud mulle ei meeldi. Vähemalt siinkohal mitte.
Suur on suuurem :D Ja ilusam. Aga ehk ka lihtsam. Või on hoopiski lihtsalt mittevärviline kivi :) Igatahes on väiksem sõrmus suurem ja suurem väiksem, sest väiksem on nr 18 ja suurem on 17. Saadaval.

Friday, April 16, 2010

Hõbedast...




...asju olen teinud. Ja ma tahan alustuseks öelda kiidusõnu uue ehituskaupluse "Bauhaus" kohta- seal on terve nurk Dremeli tarvikutele- Mis on täiesti tänuväärne. Aga- ma ei ole siiani leidnud otsikuid peenemate liivapaberitega- 600-1200ni. Niiet rõõmsat lihvimistööd teen ikka käsitsi. Ja hakkab tulema- juba läigivad asjad nii, nagu peaks. Aga nüüd kõigest kordamööda- kõrvarõngad- lihtsad, aga armsad. Swarovskiga.
Sõrmus ruileeritud kvartsiga- uskumatult ilus kivi- minu vaieldamatu lemmik. Tema kuju disainis ka sõrmuse....


Ja teine sõrmus rohelise swarovskiga- väljast ja seest ülaservast on sile, sees on natsa graveeritud joonekesi. Kõrvarõngad on vabad, kvartsiga sõrmus on mulle ja rohelise kiviga.... ;)

Monday, April 12, 2010

Üle pika aja...


...oli mul aega hõbedat teha. Valge varjundid võtsid suurema mahu mu mõtteist, muu jaoks ei jätkunud. Ja juba kummitab peas järgmine teema.
Tellisin eelmisel aastal 6 kivi etsyst. ÕUDSELT ilusad :) Nii ilusad, et ma kohe ei raatsinud neist midagi teha, sest kartsin, et äkki siis enam nad polegi nii kenad....
Aga see sõrmus- suur, punane ja uhke- temaga võib juba päris rahul olla, seda enam, et seda tehes tuunisin ma alles oma uut põletit paika.
On veel pisivigu, aga ma ise näen küll progressi :)

Täna tegin need kõrvarõngad, sest mulle kangesti meeldib punseritega mängida. Peale istutasin mummusse 2 mm swarovski. Ja lihvimine-poleerimine on ka juba nagu peaaegu päris, mõned tangide jäljed jäidki serva, aga ma ei hakanudki neid sealt ära nühkima. Sellised siis.


Ja Luik- et sa aimu saaks nende suurusest- alljärgnev pilt ekstra Sulle!!!













No ja siis olen ma kokku keeranud terve posu igasuguseid lihtsamalt valmivaid vidinaid. Laadisin pildid üles ja siis nad kadusid kuskile. Üldse on siinne piltidega sekeldamine mu ära tüüdanud.



Natuke vaske ja hõbedast ja musta. Kõike on. Orkutis on rohkem :)

Saturday, April 3, 2010

Karikakar....


...sai käevõruks- tüütu pärlitöö. Ja edenes aeglaselt, sest iga kroonleht tuli ju eraldi teha. Et ta kenasti hoidma jääks, sai talle sisse tehtud vasest käevõrutoorik, millesse puurisin piisavalt auke, et ka kinnitada oleks kuhugi. Selle osa, mis ümber käe läheb, kudusin telgedel. Kokku tegin seda 4 päeva.
Täna hommikul tegin emale kooli kevadlaadale lastekaid- moblaripatseid. 10 tk. Pluss 3 paari kõrvakaid, mida ostjate vahel pärast välja loosida. Hind tuleb neil asjadel sümboolne, 10.- tk, aga kui see tegu kellegi õnnelikuks teeb, siis tasus ära :) Pealegi sain ära kasutada vanad, üksikud ja seismajäänud fimopärlid :)
Uute kohtumisteni!