Wednesday, December 2, 2009

Veel filigraaniharjutusi



Täna tuleb lühike ja kiire postitus. Muud polegi öelda, kui et harjutamine teeb meistrimaks :D Meister ma pole, kaugel sellest, aga juba tulevad asjad paremini välja ja nii tihti ei sula mõni oluline detail plönniks. Minu viga on, et ma ei viitsi mingit korralikku kavandit teha. Hakkan tegema, mõte on peas....ja siis teengi. Seepärast on raske 2 ühtoodi asja saada. Aga harjutamine pidi meistriks tegema :D

Kõrvarõngad siis. 2 kohta jäid tegelikult kehvasti, joodis paistab kuidagi liiga välja. Aga nad on peaaegu ühtemoodi!!!!!

No ja et lõpuks oleks võimalik mingitki pilti saada sellest, kui suured need vidinad on, siis veel üks pilt kõrvarõngastest minu peos.

Tegin pesale kah asja ümber, aga mu mummuhullus ajas seekord asja keeruliseks. Nimelt tuleb kivi istutada pessa kõige viimasena. Aga siis on ju neid servasid nii raske kinni suruda. Seda enam, et nagunii on see raske, sest kastikut on kordi ja kordi lõõmutatud. Nüüd siis panin veel mummud kah, liiga kõrgele.....vaatan, kas homme saan servad kinni suruda korralikult v pean mummud ära võtma.
Head ööd!

5 comments:

  1. mu meelest on see väga võluv, et sust hõbedasepp on saamas.
    ja mai jäta jonni nende pisikeste, aint kõrvakeste lestakeste peale mahtuvatest asjadest...
    luik

    ReplyDelete
  2. Luik kle, võtan plaani....ma aint ei kujuta hästi ette, kuidas nad sellises asendis võiks püsida.....

    ReplyDelete
  3. Tahan ka niimoodi osata - ilus! Ilus! Ja mu kott sai lõpuks valmis - 8 tundi enne tähtaega, olen ikka kiire tüdruk :=)

    ReplyDelete
  4. Leina, kullakene, Sa oskadki!!! Sa ainult ei tea seda veel :)
    Ja Su kott on vvvõimasss!!!

    ReplyDelete