Sunday, March 7, 2010


Jah, jälle ehted. Seekord siis fimost suuresti. Ka see pärlitega tikitud sõrmus sai endale fimost sisu. Et jääks ilusasti hoidma. Värvid mahedad ja sellised....noh, tibilikud veits. Üldse on nende asjadega nii, et ega siis see, kui ma siia ei postita, ei tähenda, et ma midagi teinud pole. Kogu aeg teen midagi. Praegu on käsil Katale kleit. Haapsalu salli sirelilehemustriline. Helekollane. Et ikka saaks palju pesta :D Aga see on pikem projekt. Ma olen kleidi allosa juba 2 päeva kudunud, nüüd siis tuleks ülaosa ette võtta, aga kogu aeg järjest kududa ka ei suuda. Ikka tahaks vahepeal pärleid mudida.
Need on mu empsi kõrvakad. Koonikaotamise eesmärgil sellised üleni lillelised. Klipsidega.


No nööpe on lahe teha. Tegelikult pani need värvid kokku mu poeg. Mudis ja mudis ja siis ütles, et tahab teisi värve :D Ja fimonööbid on nii armsad, igaüks ise nägu.




Filigraandetailid ja fimo. Eest ja tagantpoolt. Sellised kõrvakad meeldivad mulle palju rohkem, kui ühedki teised.



Esimest korda tellisin helmeraamid. Pisikesed ja armsad, mu meelest. Seda enam, et neid fimoga täites võid saada nii eripäraseid tulemusi. Jäin rahule, kuigi lihvida oli tüütu.




Pross fimost. Kasutasin vanu koone...neid mul juba leidub. Mõtlesin, et teen vanade koonidega otsa peale, aga neid jäi veel :) Leina Neima teab omast käest, kuidas ma ei oska väikeseid koone teha :D








Hästi lihtsad swarovskisüdametega kõrvarõngad. 2 varianti- suuremad helelelillad ja pisemad tumesinised. Igapäevased või hoopiski pidulikud.
Neid kõrvakaid tehes kasutan valmis filigraanjuppe ja katan nad fimoga.Pärast lihvin-poleerin ja lakin. Need konkreetsed jupid on pärit minuhelmed.ee poest. Kui Helmehaldja siluetid on ilusasti hõbedavärvi, siis need olid mingid jubedad niklivärvi. Konks oli ka küljes siuke õudukas. Seepärast tegingi konksu ise hõbetatud traadist.

Vasksed kõrvakad punase lihvitud rondelliga. Ka lihtsad.
Pildistamata jäi veel 1 käevõru ja sõrmus, niiet järgmiste postitusteni....kuigi ma ei tea, millal nendeni jõuan, sest mu armas kutsa lõi oma sabaga arvutiekraani katki: D

3 comments:

  1. Oh heldeke, ütleks siinkohal nii mõnigi vanaema... sa oled ikka superproduktiivne ja nii mitu uhket asja siin seas, et ei oskagi ühtegi eraldi esile tõsta :=)

    Aga mis neid sinu koone puudutab, siis jah, neid jagub sajandeiks. Kuigi tundub, et arenguruumi paisumiseks veel on, ma täna just nägin väga rammusaid kahekäe „torukesi“ :=) Aga kahjuks ei leia enam linki üles…

    ReplyDelete
  2. No mis produktiivne..... need ju mitme päeva töö :P

    ReplyDelete
  3. Väga ilusad kõrvarõngad ja super idee kombineerida kõrvarõnga toorikuid polümeersaviga.

    Mis puutub värvi, siis on muidugi kahju, et see ei meeldi. Samas peaks see minuhelmed.ee poe piltidel olema arusaadav. Konks on tõesti selline keskmise võitu ja ei midagi erilist :)

    Edu meisterdamisel,
    Ave (minuhelmed.ee)

    ReplyDelete