Thursday, February 4, 2010

Femme Fatale




Niipea, kui teema välja kuulutati, teadsin, mida tahan teha. Aga siis hakkas tulema agasid nagu varrukast- ei saanud materjali. Noh, mõtlesin alternatiivi välja- ka seda materjali ei õnnestunud hankida, sest polnud linnaminekut plaanis ja ainult selle pärast end kodunt välja vedama hakata ei viitsinud. Siis tuli veel 1 alternatiiv...aga ka see ei leidnud minu mõlgutustes kinnitus. Ja siis, kui ma otsustasin, et ei võtagi osa, koputas südametunnistus pidulikult ja ütles, et hei, sina oled titega kodus....töölkäivad inimesed jõuavad ja sina ei jõua....võta end kokku ja tee midagi!!!!

Huuh.....haudusin ja haudusin....ja siis kuulutas Leina välja järgmise teema...mis langes niiväga kokku minu ettekujutlusega Femmest. Valge, särav ja pidulik.... Kurat, ma ütlen!


Õnneks meenus mulle, et ma kunagi ammu-ammu alustasin ühte kotti. Aga töömahukus oli tookord takistuseks ja nii saigi sellest kotist valmis vaid 5 kassisilma ja nende ümber natuke peyotet. Kott ise pärines koduekstrast, sealt 5 eeguste asjade hulgast. Oli mõnusalt pisike, aga hirmjubedast villasest teksariidest.... natuke rõlge....Võtsin end kokku ja hakkasin pusima. Tikkisin ja tikkisin. Väga femme sai mu meelest- särav ja uhke, iga naine seda välja ei kannakski :P Aga mulle endale üldse ei meeldi suured kotid, eriti, kui kluppi minna, seepärast tahtsingi pisikest, kuhu mahuks sisse hädavajalik- pangakaart, huulepulk, suitsupakk ja telefon.
Mõtlesin ja tegin, ajaga võidu.Katal palusin hea laps olla. Tagakülge tehes tekkisid taaskord komplkatsioonid- millest teha???? Siis meenus mulle, et ma ju kipun end alahindama. Alati. Pesupoes. Ja mul on kümneid stringe, mis mulle mitte kunagi jalga mahtuma ei hakka. Lõin ühtedele tutikatele imepisikestele käärid sisse ja süda ei valutanudki. Voodri sain vanast pidzaamast.





Kuna kott ise on särav, siis tegin ka keti sellise, et poleks enam käeketti eraldi vaja. Otsa panin karabiinhaagi, et vajadusel saaks kotti ka ntks pükste vööaasade külge riputada. Või lihtsalt keti pikkust endale mugavaks sättida. Ja lukkude jubinad vahetasin ära, need said mustast oonüksist.





Noh, olgem ausad, tegelikult olen ma rõõmus, et end kätte võtsin, ma usun, et muidu olekski see tegu lõpetamata jäänud...
P.S. mu mees ütles, et talle tegelikult meeldib, et koti teine pool on tagasihoidlikum :)

12 comments:

  1. Udupeen kott, tore et kripeldama hakkas! Ja no müts maha kogu selle pärlitikkimise ees...

    ReplyDelete
  2. issver, sellist asja vaadates tahaks ise ka Femme olla!:D...oi, usin oled:)

    ReplyDelete
  3. Leina, aitäh :)
    Monika kle....sa ju oledki, suu ja küüned punaseks ja voilaaa - Femme from Side striit :DDD

    ReplyDelete
  4. Mis siis ikka, aja nüüd kleit selga ja kao presidendi vastuvõtule. Kott Sul ju minekuks on! :D

    ReplyDelete
  5. Darja mhmh, põhiline on olemas jah, ainult tühine kutse on puudu :D

    ReplyDelete
  6. Viimase peal! Stringidest kott! Ja pärlite võlu lisaks....

    ReplyDelete
  7. OOoo, aluspükstest kotike, see on ületamatu!!!

    ReplyDelete
  8. eino, müts maha, tikand on võrratu! ja kogu kotikese saamislugu on lahe.

    nüüd pole muud, kui ruttu kluppi stringe välgutama :P

    ReplyDelete
  9. assa, kus on on kott! muudkui vaatan ja vaatan ja küllalt ei saa...

    ReplyDelete
  10. Appi!Naine!
    Mul sai hingamise õhk otsa! KUI ILUS ASI!
    Kummardan maani!!!

    ReplyDelete
  11. Aitäh,aitäh,aitäh, aitab juba, mul hakkab piinlik :P

    ReplyDelete
  12. Oled ikka kannatlik, et sellise pärlitikkimisega toime said.
    Väga saatusliku naiselik kott!

    ReplyDelete